Snöstormen som tog med sig korthuset...

Klockaretorpet byggdes under perioden 1975–1985. Området består av huvudsakligen hyresradhus samt enstaka villor och ett fåtal flervåningshus. En stor del av radhusområdet ritades av Hans Gade.
 
IK Klockaretorpet grundades 1978 och spelar fotboll i division 5 på "Klocket IP" i anslutning till Borgsmo IP. IKK har genom åren pendlat mellan div 4 och 7. 2014 var ett framgångsrikt år med dubbla seriesegrar för seniorerna, uppstart av en fotbollsskola samt upprustning av Klocket IP
 
Till matchen... Lite som väntat inleder IKK med ett stort bollinnehav. Då vi ligger riktigt bra i positionsspelet (Som Nicke och Tobbe började älta redan förra året) så skapar de faktiskt inte någon riktigt farlig målchans första 20-25. Faktiskt knappt på hela halvleken. Dennis som fick chansen i mål idag gör en gedigen och stabil insats. Vi i FFK sticker upp med fina kombinationsspel och bra fart i omställningarna. Matchen vinner vi med 5-2. Grabbarna är riktigt bra första 40 för att ha en lite sämre period sista fem av den första halvleken. Det är fina mål FFK bjuder på, matchensspelare Albin Svensson gör nog det snyggaste. Ett klass-avslut upp i nättaket.
 
Till den andra halvleken blir IKK lite aggresivare i spelet och gör faktiskt match av det. Vi hade lerdningen med 3-0 men de lyckades reducera till 3-2. Vi gör dock 4-2 ganska så snabbt så det kändes ganska lungt, tan att förglömma förra helgens nederlag. Vi gör 5-2 och gör som helhet en kanonmatch. Idag är det ingen som faller ur ramen utan alla visar Nicke att det kommer bli svårt att spika "elvan" till premiären. Albin två nya mål igen. Behåller han fokus så kommer det bli en riktigt rolig säsong för han och FFK;s del. Rasmus S åker på ett rött-kort för snack, att IKK;s målvakt inte blir utvisad och bara får Gult-kort kan bara domaren svara, verkade som "Klockets" ledare höll med.
En väl genomförd match, från Dennis i målet, till Billa i försvaret till Wille på mitten till "Jepparna" på topp och all de andra!
Anonym:

Skulle vara roligt om laguppställningen kunde presenteras varje match:)

Anonym :

Målvakt: Dennis
Högerback: Adam Mittbackar: Billa - Forsner Vänsterback: Ahla
Högermitt: Moche Centrala mittfältare: Wille - Albin Vänstermitt: Telleskog
Anfaller Jeppe - Jeppe
Bänk: Idris - Oliver - Rasse

FZ:

Måste ge extra beröm till Adam A idag som jag tycker gör en mycket stabil insats över 90 minuter. Om han fortsätter i den här stilen så tror jag att han kommer ha en tongivande roll i årets upplaga av FFK.
Tycker också att det var riktigt kul att se Moche på en kant idag med sin briljanta teknik som jag påpekade efter förra matchen, vad jag fick det till så blev det 1 mål och 2 assist för Moche idag,rätt bra utdelning ändå? men vad vet jag..

fotbollsvännen:

Håller med! Stabil insats idag av alla, framförallt från Albin, Wille, Adam och Moche som sagt äntligen fick spela där han hör hemma, även Dennis i mål gjorde en bra match. Kul att studsa tillbaka ifrån den senaste matchen.

Antero:

Det är inte första gången i år Moche spela högerytter (och inte sista). Beroende på vilka man har borta match från match så kan det passa att testa spelare på olika positioner. Även om det inte är deras ordinarie position. Jag tycker inte att man ska sätta den pressen på Adam ännu, han är ung och kommer såklart bli jätteviktig för laget.

FZ:

När han spelar på den här nivån såhär tidigt på säsongen så tycker jag att man ska kunna ställa krav och sätta press på en kille som ska fylla 18 år? När han spelar på en hög nivå redan i mars så känner iallafall jag att grabben borde utvecklas under säsongen o bli en utav flera nyckelspelare utan tvekan?

Antero:

Klart att man ska kunna ställa krav. Men låt grabben växa in i det här. Vi har en härlig konkurrenssituation där det är tufft om platserna på flera håll. Det är kul att du verkar se dem flesta matcherna i alla fall.

Antero:

Klart att man ska kunna ställa krav. Men låt grabben växa in i det här. Vi har en härlig konkurrenssituation där det är tufft om platserna på flera håll. Det är kul att du verkar se dem flesta matcherna i alla fall.

FFK:

Riktigt kul att dennis är tillbaka i målet

FFK:

Riktigt kul att dennis är tillbaka i målet

FFK:

Riktigt kul att dennis är tillbaka i målet

FFK:

Riktigt kul att dennis är tillbaka i målet

Anonym :

Haha, det räcker att säga det en gång.

MQ:

Hur ser det ut med startelvan det här året, när får man reda på det?

ffk:

Vad menar du? Vi har ju en bred trupp i år, så startelvan kommer att kunna ändras från match till match och ännu så är inget spikat.

Supp:

Antero måste BORT

Fotbolls vännen :

Såg mina första ffk minuter i år och vad jag såg så var det toppen. Bra spel mot ett bra lag. Fortsätt på den linjen! Bra skrivet Antero. Tänkte på målvakts sidan i år,är det trion Berg,Adde o Dennis med Jonas som enbart målvakts tränare? Forza!

Jonas(Målvaktstränaren):

Jaa, jag kommer enbart vara målvaktstränare denna säsongen och förutom Berg, Adde och Dennis så har jag två unga målvakter i träning för seniorlaget där en tillhör dom största målvaktstalangerna för sin ålder i länet...

Och till alla som skriver saker som att Antero ska bort lr liknande om honom, så måste jag bara säga att det är på en så otroligt låg nivå..
Jag hoppas Antero stannar länge i FFK, för han bidrar med jävligt mkt till både laget och föreningen..

Anonym:

Rent nyfiken, va grundar du det på Supp?

CONNY LÅRINGE:

Skriva att antero måste bort är riktigt löjligt tycker jag.Man ska vara glad att det finns människor som offrar både tid och till viss mån även familj för att driva och utveckla killarna framåt.Konstruktiv kritik är ok.Lägg ner barnsligheterna och heja fram laget istället.Man vinner tillsammans och förlorar tillsammans/Conny

Christian Moche:

Jag håller med! Antero och Hietala har verkligen gjort det bra nu när Tobbe lämnat. Man kan åka på pumpen då och då, men det är väl ändå vi som är på planen som ska göra jobbet. Båda har bra diskussioner med varandra och kommer med bra lösningar. Vår starka fysik som vi har är mycket på grund utav dem. Men jag hoppas att vi kan bli mer jämna i serien sen, så kan detta bli bra!

MQ:

Nu får nu fan lägga ner med att skriva Antero ska bort, nej han ska ingenstans

Anonym:

Hur ser det ut med eran målvakter?
Vem är Berg och Dennis aldrig hört dem, hur pass bra är dem?

Jonas:

Berg kommer ifrån Rejmyre inför denna säsongen och Dennis har vi hämtat hem ifrån Sonstorp, då han är en "gammal" FFK målvakt..
Och frågan på hur pass bra dom är, tillåter jag folk att själva döma under säsongen på matcherna, men jag vet hur det ser ut på träningarna, men inget jag väljer att säga..

Bengt:

Enligt ryktesvägar har man hört att denne Berg har temperamentsproblem, och att denne Dennis är odisciplinerad. Om ni kan tygla diverse "skavanker" på dessa två har ni två riktigt talangfulla grabbar som förhoppningsvis ständigt tävlar om att bli nummer 1. (Inget illa menat alls)

Kimpan:

sånt där, ifall de är med omeningen är det ingen ide att skriva om du inte har sett dom. Så såna kommentarer kan du hålla för dej själv. inte kul för dom att se sånt. !!! TÄNK OM TÄNK RÄTT !!"!

Göran:

Gör som FC Roma i Tjeckien. Ta bara in romer så vinner ni alla matcher på WO. Finns ju ett par utanför alla butiker i trakterna som ni kan rekrytera. Lycka till komma säsong! FORZA

Johan:

Göran, vilken idiotkommentar. Förmodligen försöker du bara vara rolig men jag tolkar det där som väldigt rasistiskt.

Att det är ett faktum att ett fotbollslag I Europa inte får spela matcher pga sin bakgrund är fan förjävligt. Inget att skämta om tycker jag

ps jävligt låg nivå på många kommentarer för övrigt.

Melker:

Tycker Göran är inne på en helt suverän idé

Till Johan:

Kryp tillbaka till det hål du kom ifrån.

fotbollsvännen:

Härlig vinst mot div 4 motstånd idag! GRATTIS

Supp:

-senaste nytt
Hört att ffk-styrelsen förhandlar med Tobbe stucki gällande en comeback då Antero väljer jobb och familj före fotbollen gång på gång på gång.. Någon sanning i detta?

Billa:

David Henriksson, du kanske kan starta en TIF-blogg och sluta låtsas heta Melker på FFK-bloggen?

Billa:

David Henriksson, du kanske kan starta en TIF-blogg och sluta låtsas heta Melker på FFK-bloggen?

FZ :

Är detta sant Billa? Han kanske gör så för att hans tidigare klubb inte behandlade honom så väl, Men vad vet jag...

Anonym:

Ja jävlar vad Antero missar allt. Precis hela tiden. Sen är det sant att FFK:s styrelse har kallat till 2 extra sittningar i mars månad för att redo ut detta. Kommer snart uppdateringar på Sportbladet och Sportexpressen.

Anonym:

Skulle ni kunna få upp lite statistik från matcherna? så man kan se målskyttar och även assister

Anonym :

Håller med, det borde ni skriva på den rikita hemsidan efter varje match, men också här. Startelvan, lite statistik och målskyttar och de som assisterade.

Anonym:

Bättre ni ser matcherna??

fotbollsvännen:

I lördagens cup match så vann ffk mot dagsbergs if från div 4 med 3-1 efter mål av :1-1 Jeppe Johansson,2-1 Emil tapper och 3-1 Jesper Karlsson på straff. Heja ffk!

David:

Haha det var det värsta jag hört Billie :)

fotbollsvännen:

Oavgjort mot åby är ju grymt bra,de har ju verkligen imponerat på försäsongen,bl a 5-1 mot fyrans seriefavoriter torstorp o massa bra siffror. Härligt FFK!

Kommentera inlägget här: