Blacka hemma

FFK rivstartar matchen med en omställning ala Real Madrid under sina storslagna dagar. 1-0 kommer redan efter två minuter där Jesper K är den som hittar nätet. Blacka får omgående en straff som Kim Wall sätter dit, dock är det små marginaler som gör att Adde inte lyckas ta den. Finspång spelar återigen en fin fotboll och nu är det Jeppe "Rockaren" Johanssons tur att avsluta stensäkert och 2-1 efter 6 spelade minuter är ett faktum. "Maskinen" är som vanligt otroligt viktig både defensivt och offensivt.
 
Vi har ännu en gång ett stabilt försvarsspel. Blacka har mycket boll men tvingas ändock slå mycket långt som vår backlinje på ett stabilt sätt lyckas avdramatisera. Blacka har en boll i ribban i ett tidigt skede. Jeppe Karlsson gör en fin prestation och vi går in i paus med en 3-1 ledning.
 
Vi visste att SIF skulle komma ut i andra med en desperation, vilket dem också gör. De är klart bättre än oss första 25, vi blir nog rädda att tappa dem 3 pinnarna. Men tilläggas bör att förutom ribbskottet och de två straffarna så skapar inte Blacka många farligheter. Något skott utifrån men mycket mer är det inte. Att dem är tunga på fasta var ju ingen nyhet.
 
 
William Jarehall gör hittils säsongen bästa match, hur många gula låg han bakom för Skärblacka?
 
Matchen slutar 3-2 och sjätte raka segern är bärgad.
 
Laget är så imponerande återigen, från de elva som startar till dem på bänken. Alla bidrar!
 
Nu väntar en riktigt svår bortamatch mot LIU på tisdag. Vi kommer garanterat ge allt för att få med oss poäng hem, är det något det här gänget besitter så är det vinnarskallar.