Vånga borta

Vånga är inte bara kända för sitt härliga sätt att fira in midsommar. Nej, dem är minst lika kända för att vara riktigt svårspelade på lilla, trånga Ekvallen.
 
Vi är taggade från start med det är förstås Vånga också, det visste vi förstås innan. Vi försöker stå för en bra fotboll men förhållandena tillåter inte det fullt ut. Vi släpper in ett baklänges mål på ett tillsynes slarvigt sätt på en fast situation. Efter deras 1-0 mål så sätter Vånga bra press på oss och vi slarvar med passningsspelet. Vi har ett par riktigt bra lägen, ett par fler än Vånga, men dem är inte oädla på något vis.
 
Vi lyfter laget 10-15 meter och bestämmer oss i halvtid att visa karraktär. Vi vet att vi är bra tränade och bra fotbollsspelare. Vi gör 1-1 väldigt tidigt i andra halvleken genom Jesper J, mer vilja än finnes, men va fan gör det. Sedan är vi riktigt heta och är etta på de allra flesta bollar. 2-1 görs genom den för dagen så viktige Rikard A. Glädjen som "Telle" visar vid 2-1 säger en hel del om det här gänget...
 
http://www.nt.se/24nt/
 
För dagen tycker jag att Skuja ska få ett extra plus. Växer till två meter sista kvarten och är obarmhärtig i luftrummet. En annan eloge till bänken som antagligen är riktigt besvikna över att sitta där men som kommer in och gör ett gediget jobb när det behövs. Laget får det största plusset!
 
 
Vi har inlett serien med två segrar mot två före detta div 6 lag, men kan nästan garantera att varken Brokind eller Vånga åker ur div 5 mellersta...
 
Målen: Jesper J och Rikard A
 
I måndags åkte en stark trupp till Mjölby för att möta Mjölby Turabdin FC i reservlagsserien. Detta är en match turabdin har kontroll över och en bit in i andra har ledningen med 3-0, men så vänder matchen totalt och FFK börjar komma fram i plan och vågar hålla i bollen lite och efter en magisk sista kvart så slutar matchen 3-3 efter mål av Emil Tapper, Christian Moche och Jesper Karlsson på straff..
 
 
 
Anonym:

Riktigt bra spelat idag grabbar, speciellt i andra då ni kommer ut som ett helt nytt lag. Grattis till 3 poäng och att vända till 2-1. Bevisar på att ni har en jäkla bra lagmoral!

Skaplig kille:

Skulle dock vilja tillägga att Telleskogs målgest kom efter målet "mashinen" gjorde :) annars ingen höjdar fotboll men vi tar 3 poäng :) underbart:)

Forsner:

Härlig inställning i andra! Men fy fan vad kallt det va, har inte fått tillbaka känseln i armarna och händerna än.

Telleskog:

haha vafan, firade båda gångerna som de va jag som gjorde målen!

conny:

Underbart att se moralen och glädjen över både mål och seger.vinn som ett lag och förlora som ett lag det tycker jag utmärker laget iår.

Anonym:

Som sagt han fira bra båda gångerna, riktigt härligt!

Melker:

regnet och dåliga planer MÅSTE BORT!!!

Supportern:

Haha Melker. Vad hände med Sup egentligen? Inte setts till sedan vi började vinna.

T A P P E R:

Jag måste missat andra målgesten telle :) men den måste varit lika bra som första :)

Telle:

Haha tapper. Jag han inte med så mycket mer än att bara skrika rätt ut och flyga på Rikard :)

Supp:

Härliga FFK!

Supp:

Mindre härliga Antero.

ffk fanset :

Härligt att få vända sådär, på klassiskt ffk manér:) otroligt kallt vid sidan som sagt. Skönt med full pott utan att spela så kanoners!

Bahram:

Antero är kung!heja ffk:)

Moche :

Bahram kom upp och träna någon gång, du är välkommen!

Kommentera inlägget här: