Tallboda borta

Jahaja, som den legendariske Pääcka skulle sagt. Finspång vann igen, 4 av 4 är starten på årets seriespel. Många höjer på ögonbryna, med all rätt kanske? Vad känner vi själva? Jo att vi är bra, riktigt bra. Men vi vet också med att oss att vi kan förlora mot precis vilket lag som helst, om vi inte är där, mentalt.
 
Att åka till Tallbovallen och sno trepoäng vet nog dem flesta att det kanske inte är det lättaste inom "bonnafotbollsbranchen". Vi vinner med 1-4 och gör en bra match, även fast vi under stora delar av matchen inte får vårt offensivaspel att lyckas. Tallboda kommer förmodligen ta en hel del poäng hemma, den saken är klar.
 
Jeppe och Jeppe gör två mål vardera. Albin är Albin och Skuja är mittback...
Forsner är där och stöttar, ropen från Jonas stämma på läktaren får oss att tro att FFK-Ultras är på plats. Återigen ska laget ha det stora berömmet! Karaktärer som Billa, Robin, Jonny, Tapper, Forsner mixad med alla andra blir till en skaplig bättre påse löst som Robert Laul skulle sagt... Adde var absolut värd att hålla nollan!
 
Matchen nu i helgen mot Hemmgårdarna (slog Sturefors med 2-0) på Arena Grosvad kommer att bli tuff. Vi är beredda med blåstället om det är vad som krävs. Kom gärna och titta, 14:00 startar bataljen.
 
Avslutar med en liten dikt jag funderat på ett tag....
 
Sebbe Skuja han hoppar och slår
Varje nickduell han med sig får
Björna från Lotorp kan det ej förstå
Han placerar sig rätt som få
Fysiskt, psykiskt alltid på plats
Är det Terminator som tagit plats?
 
 
 
 
 
Forsner:

Haha, fantastisk dikt om Östergötlands Anders Svensson!

Robin:

Finspångs Kimpan Källström annars..:)

The Fan :

Härligt skrivet o underbar dikt om Sebbe!

United :

Ska bli kul att möta er,o tror att vi vinner med 2-3! Vinner vi mot Sturefors seriens bästa lag (kanske) så är vi på g!

Kommentera inlägget här: